FormsForWeb®

Digitalisering in Zorg

Organisaties die op traditionele wijze formulieren gebruiken en verwerken en hiermee veel tijd en geld kwijt zijn, biedt For All IT een moderne oplossing waarmee formulieren op interactieve wijze aan de bron worden vastgelegd en verwerkt. Dit resulteert in efficiënte verwerking van gegevens, besparing van administratieve lasten en online beschikbaarheid van informatie.

FormsForWeb® maakt het mogelijk om gestructureerd te communiceren tussen alle deelnemers in een bedrijfsproces. Daarmee wordt de voorwaarde voor een efficiënte verwerking geschapen. De diverse deelnemers of systemen kunnen, onafhankelijk van hun locatie, binnen het proces worden geactiveerd. Alle gegevens staan eenduidig voor iedereen ter beschikking, navraag is overbodig en het totale proces wordt sneller en transparanter.

 

 

Afbeelding1

Care---apparatuur-(3)

FormsForWeb®

Met FormsForWeb® (FFW) kunt u interactieve documenten en processen via het WEB publiceren en uitvoeren. Documenten, Data, Database, ERP en Workflow worden binnen het platform geïntegreerd en biedt gebruikers tal van mogelijkheden om hun huidige processen en procedures, die op papieren formulieren en overtypen zijn gebaseerd, veel efficiënter te maken.
U bespaart niet alleen op arbeidstijd, porto, papier en printen maar ook de doorlooptijd wordt veel korter en het aantal fouten of verkeerde informatie/communicatie wordt drastisch gereduceerd.

Herkenbaar

Dit herkent u vast:
‘nog even snel mijn uitgaven invullen en mijn declaraties uitrekenen’. Het formulier daarvoor had ik toch in de map ‘mijn acties’ opgeslagen?. Daar staan alleen nog wel de gegevens van vorige maand, die schrijf ik dan maar gewoon even over. Als er vragen zijn hoor ik dat wel van personeelszaken. Nog even faxen en dan klaar. Vergeet ik de kwitanties op te tellen’. Begin ik maar weer opnieuw.

Met FormsForWeb® bent u daar vanaf. FormsForWeb® optimaliseert niet alleen het invoeren van gegevens van een proces door gemakkelijke invoervelden, geïntegreerde controle op de data en online berekeningen. FormsForWeb® opereert vanuit de totale procesvisie. De uitgaven moeten niet alleen correct worden ingevuld, maar de declaratie moet ook werkelijk worden afgehandeld en betaald. Daarom maken de nabewerking en de workflow en de data export naar het financiële systeem ook integraal deel uit van het volledige formulierontwerp.

Care---Software-(b)

Centrale webapplicatie

Dus is FormsForWeb® niet alleen maar een comfortabel online formulierensysteem, het is voor alles een centraal web applicatie met een centrale database. Daardoor wordt het zoeken naar- en het beheren van- formulierenversies op eigen computers volledig overbodig. En welke mogelijkheden uit deze applicatie op u van toepassing, de web toepassing, een gestructureerde database en elektronische formulieren oproepen via de browser dat kunt u natuurlijk zelf bepalen. Of u kunt ons vragen om u daarbij te ondersteunen en te adviseren.

 

For All IT Care als implementatiepartner

For All IT Care vervult al jaren een adviserende rol bij het inrichten en optimaliseren van automatiseringsprocessen binnen diverse branches.

For All IT Care is partner van LUCOM en beide organisaties werken nauw samen op gebied van web formulier oplossingen voor de zorg.

Door het partnership met LUCOM openen wij voor u de deur naar de juiste informatie. For All IT Care heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van applicaties door middel van FFW. Voor de hulp- en verbruiksmiddelen branche zijn diverse oplossingen ontwikkeld waaronder;

  • Aanmelden patiënten voor stoma, wond, diabetes en continentiezorg
  • Pasformulieren revalidatiehulpmiddelen
  • Intake formulieren slechtzienden
  • Bestelformulieren DIS en Wonverzorging en meer!

For All IT Care heeft de afgelopen jaren al bij veel organisaties met succes FFW geïmplementeerd.