Medische Speciaalzaken

Registreren, verwerken en opvolgen van diabetes orders en patiënten

Micos Medisch Speciaalzaak biedt een breed scala van functies die in de bedrijfskolom Hulp- en verbruiksmiddelen gebruikt worden. De gehele applicatie is modulair opgezet waardoor ieder segment (o.a. producent, importeur, leverancier, medisch speciaalzaak) het systeem op haar bedrijfsprocessen kan inrichten. Door de modulaire opbouw kunt u Micos naadloos op uw wensen afstemmen nu en in de toekomst.

Voor de Medische Speciaalzaken die DIS en Wondverzorgingsproducten verkopen is vooral voor het registreren, verwerken en opvolgen van Diabetes orders en patiënten zeer uitgebreide functionaliteit aanwezig. De ontwikkelingen van de applicatie Micos en hoofdzakelijk Diabetes functionaliteit, is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met organisaties actief in het verstrekken van deze verbruiksmiddelen.

Deze organisaties hebben zich gespecialiseerd op het gebied van diabetes. Inmiddels groeit het aantal gebruikers in de medische speciaalzaken gestaag. Dit betekend dat standaard functionaliteit continu wordt verrijkt.

 

Care---diabetes-(3)

Care---planning

De totaaloplossing

Micos Medisch Speciaalzaak is de totaaloplossing die de dagelijkse bedrijfsprocessen en huidige wet- en regelgeving ondersteund. De totaaloplossing kan naar wens worden uitgebreid met Micos Revalidatie en Orthopedie, hetgeen volledig is geïntegreerd. Naast het beheer van de goederenstromen is een volledige integratie met de financiële stromen aanwezig. Zo heeft men altijd een actuele inzage in de geldstromen van de organisatie.

Ook GPH-kodes en A-GPH-kodes worden ondersteund. Volledige integratie met de G-standaard is aanwezig.