VZW Thuiszorgwinkel Midden-Vlaanderen

VZW Thuiszorgwinkel Midden-Vlaanderen, onderdeel van het CM ziekenfonds Midden-Vlaanderen, heeft meer dan 75 medewerkers in dienst en beschikt over 8 thuiszorgwinkels verspreid over de regio. Het hoofdkantoor is gevestigd te Gent.

VZW Thuiszorgwinkel is begaan met gezondheid, het dynamische en gespecialiseerde team van medewerkers staat garant voor een kwalitatieve en professionele service. Iedere dag bouwen de medewerkers verder aan de missie van VZW Thuiszorgwinkel. In de thuiszorgwinkels worden alle hulp- en comfortmiddelen die de zorg thuis en in instellingen vergemakkelijkt, verkocht of verhuurd.

Business & IT Challenge

Door gebruik te maken van één centraal systeem voor de registratie van alle logistieke- en financiële processen, voor zowel de frontoffice (winkel) als de backoffice (kantoor) heeft men actuele en historische inzage in alle goederen- en financiële bewegingen (tracking & tracing) per cliënt, per object (hulpmiddel) of per betalende instantie.

Solution

Door de integrale bedrijfssoftware oplossing van For All IT Care te selecteren kunnen alle logistieke en financiële processen in één centraal systeem worden beheerd. In plaats van het gebruik van meerdere deelsystemen biedt MICOS de oplossing alle bedrijfsprocessen zoals verkopen in de front- en backoffice, bruikleen en verhuur te registreren. Voor toekomstige wetgeving (Renting van rolwagens) voorziet MICOS reeds in de benodigde functionaliteit.

Results

VZW Thuiszorgwinkel Midden-Vlaanderen is in staat vanuit één centrale bedrijfsadministratie centrale- en decentrale bedrijfsprocessen te monitoren. Iedere winkel is als business unit gedefinieerd en per business unit kunnen de resultaten eenvoudig worden gemeten.


Het geheel is meer dan de som der delen
Stany Haers - Directeur, VZW Thuiszorgwinkel Midden-Vlaanderen